De MyMedela app ondersteunt jou tijdens je zwangerschap en borstvoedingsperiode. Je kunt heel gemakkelijk alle gegevens van je baby, borstvoedings- of kolfsessies registreren en je krijgt tips en advies van een deskundige. Daarnaast vind je antwoord op allerlei vragen over borstvoeding, kolven en bijbehorende benodigdheden. Met MyMedela lijkt het net alsof je 24 uur per dag een borstvoedingsdeskundige tot je beschikking hebt.

Oké, MyMedela is onze app, natuurlijk zijn wij fan, maar dat is niet de enige reden dat wij enthousiast zijn!

1. Online én offline de belangrijkste gegevens van je baby

In MyMedela worden de belangrijkste gegevens van je baby verzameld in een handig overzicht. Je kunt de gegevens niet alleen in de app zelf bekijken, maar ook downloaden of per email versturen. Voor een prachtige herinnering. Of laat je zorgprofessional meekijken!

2. Vergeet niks dankzij de handige checklists

Weet jij al wat je mee moet nemen naar het ziekenhuis of wat je moet kopen voor de uitzet van je kindje? En welke benodigdheden je nodig hebt voor het afkolven van moedermelk en het voeden van je kindje? Tijdens je zwangerschap en borstvoedingsperiode moet je aan zoveel dingen denken dat je al snel iets vergeet. Met de checklists in MyMedela vergeet je zelfs met de bekende zwangerschapshormonen niks.

3. Tips die passen bij jouw situatie

“Ik vraag het wel aan mama!”, je hoort het je kind al zeggen. Onze kinderen, maar ook onze partners, gaan er vaak van uit dat wij als moeders alles wel weten. Hebben ze tips, vragen of hulp nodig, dan is mama de redder in nood. Maar het is ook wel fijn om zelf eens een keer advies te krijgen. In MyMedela vind je allerlei tips en adviezen die passen bij jouw situatie.

Lees ook:   4 redenen waarom Flex zo uniek is

4. Houd de gegevens van je baby bij vanuit meerdere telefoons

Even lekker een momentje voor jezelf hebben en helemaal tot rust komen? Dat klinkt vast als muziek in je oren. Je partner of oppas kan zelf ook MyMedela installeren op zijn of haar telefoon en zo de gegevens van je kindje bijhouden in hetzelfde account. Zo kan je lekker eens een middagje weg zonder zorgen over je kleintje.

Ook enthousiast geworden? Download dan gratis de MyMedela app! Meer informatie over MyMedela? Neem dan een kijkje op www.mymedela.nl of www.mymedela.be.

Download borstvoeding-app MyMedela nu!

Download MyMedela nu gratis on the AppStore

Download MyMedela nu gratis on Google Play