Zwangerschap en borstvoeding. Het zijn twee natuurlijke zaken, maar wat hulp erbij blijkt niet overbodig. Medela, fabrikant van borstvoedingsproducten, voert continu gesprekken met (aanstaande) moeders en ziet dat er enorme behoefte is aan ondersteuning bij deze pregnante levensfases. Vooral rondom de borstvoeding kunnen uitdagingen of vragen opspelen. Een professional inschakelen is vaak net een stap te ver. Medela komt nu met een oplossing: de app MyMedela.

MyMedela middenin de nacht

MyMedela is de nieuwe app van Medela. Een app die advies en tips geeft en antwoorden heeft op alle mogelijke vragen waar een (aanstaande) moeder mee zit. Het is een Eerste Hulp Bij Borstvoeding met een 24-uurs balie. Een professional binnen handbereik, gewoon op je mobiele telefoon. Een lactatiekundige staat niet om 03u ’s nachts naast je bed om te helpen bij een acuut borstvoedingsprobleem. MyMedela is er wel voor je. Een uitkomst voor moeders die snel hulp of antwoord willen, ook al is het middenin de nacht.

 

My Page screenshot van de nieuwe borstvoeding-app MyMedela

 

Persoonlijke artikelen over zwangerschap en borstvoeding screenshot van de nieuwe borstvoeding-app MyMedela

Alles ineen

De komst van een kindje verandert je leven. Er is veel energie nodig voor de zwangerschap, herstel na de bevalling, zorg voor je kindje en de borstvoeding. En dan al die zaken die belangrijk zijn als het gaat om het voeden. Wanneer was de laatste voeding? Hoelang is er gedronken? Welke borst is aangeboden? Hoeveel is er gekolfd? Houvast en structuur in het borstvoeden zijn belangrijk voor (jonge) moeders, maar met de zorg voor een kindje zijn handen en hoofd al snel overvol. Ook hierin steunt MyMedela: alle belangrijke gegevens van je kindje én van de borstvoedings- of kolfsessies staan handig bij elkaar in één app. Zo wordt het verzamelen van data en het borstvoeden makkelijker én overzichtelijker.

Sterke basis

De adviezen en tips in de app zijn samengesteld door een team van lactatiekundigen van Medela. De grote schat aan kennis in de app is gebaseerd op hun jarenlange ervaring en op de meest recente onderzoeken en ontwikkelingen. Medela geeft al jaren advies via de website, een blog, social media en een live Borstvoedingscafé op Facebook. Met MyMedela komt hier nu een kanaal bij: een app met alle antwoorden op vragen over zwangerschap en borstvoeding.

Problem solver over zwangerschap en borstvoeding screenshot van de nieuwe borstvoeding-app MyMedela

Download borstvoeding-app MyMedela nu!

Download MyMedela nu gratis on the AppStore

Download MyMedela nu gratis on Google Play

Of kijk voor meer informatie op MyMedela.nl of MyMedela.be 

*Vanaf december is MyMedela ook beschikbaar in de Appstore in België