Ga je borstvoeding geven proberen of ga je het gewoon doen? Ga je borstvoeding of moedermelk geven? En wordt moedermelk zuur buiten de koelkast? Deze vragen stelden de professionals van Medela en de Boezemvriend tijdens de masterclass over borstvoeding aan moeders (in spe) op de Negenmaandenbeurs.

Op de Negenmaandenbeurs (2018) organiseerde Medela samen met de Boezemvriend een mama masterclass voor (aanstaande) moeders over borstvoeding, moedermelk en kolven. Moeders konden hier al hun vragen over borstvoeding en kolven stellen aan onze professionals, maar ze mochten zelf ook wat vragen beantwoorden. Benieuwd wat er allemaal gezegd en gevraagd is tijdens deze masterclass? Bekijk dan de video hieronder.

Na de masterclass vertelden de moeders in spe wat ze geleerd hadden. Ook moeders die al borstvoeding gaven deelden hun borstvoedingservaringen en vertelden hoe ze het vonden om te kolven op het werk. Daarnaast vertelden ze wat zij handige tips voor zowel moeders als vaders vonden. Wil je graag weten wat de ervaringen en reacties van deze moeders (in spe) zijn ? Bekijk dan onderstaande 3 video’s.

Lees ook:   5 misvattingen over borstvoeding
Lees ook:   Wat heb je nodig voor borstvoeding onderweg?

Heb jij ook de masterclass van de Medela bezocht tijdens de Negenmaandenbeurs? En wat heb jij hiervan geleerd? Laat een reactie achter of praat mee op onze Medela Benelux Facebookpagina!